LATIH TUBI
HTML Hit Counter
Hit Counter
ONLINE
Selamat Hari Raya
Wednesday, 1 September 2010

Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada yang mengenali diri aku nie... Agak lama aku tak update blog nie coz sibuk dengan kerja. Banyak karya yang aku sudah buat pun tak sempat lagi nak post dalam blog nie.. Ermm apa boleh buat, tugasan perlulah di dahulukan. Betul tak? hehehe... Apa-apa pun Aku menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekiranya pernah menyinggung perasaan korang semua terutamanya kawan-kawan yang sentiasa menyokong aku selama ini. Maaf Zahir aje ye... batin tue untuk orang lain... hehehehe :P
posted by RIZNOAL @ 17:07   0 comments
Wednesday, 10 March 2010

posted by RIZNOAL @ 23:07   0 comments
MAFIA FC







Gambar kenangan bersama Mafia FC Team
posted by RIZNOAL @ 21:51   0 comments
Tuesday, 29 December 2009

posted by RIZNOAL @ 21:50   0 comments
My Design 3
Thursday, 1 October 2009

Urban style menjadi pilihan saya untuk membuat satu lagi banner untuk sekolah lain anjuran Jabatan Pelajaran Labuan. Mempunyai persamaan dengan banner sk pekan satu cuma kaler dan sedikit perubahan menampakkan lagi keaslian tanpa meniru mana2 rekacipta. Akan datang saya akan cuba style yang lain dan corak yang lain untuk memantapkan lagi mutu kerja yang dihasilkan.
posted by RIZNOAL @ 01:38   0 comments
Mafia FC menentang KFC
Wednesday, 9 September 2009
Semalam pasukan futsal kami menang lagi(macam tak caye je) hehehe.. Padahal baru jak menang sekali :P. Apa2 pun TAHNIAH kepada seluruh pasukan MAFIA F.C kerana berjaya mengalahkan Team KFC. Semalam tu perlawanan telah pun tamat, tetapi oleh kerana semangat juang KFC yang tidak pernah luntur, mereka meneruskan sahaja niat mereka untuk bermain. Dengan membelasah pasukan MAFIA FC yang sememangnya sudah tidak terdaya lagi meneruskan perlawanan kerana pada masa yang sama, perlawanan yang sebenar telah pun tamat. Perlawanan yang agak menarik semalam, dengan menyaksikan aksi sebenar pasukan MAFIA FC yang kini masih mencari Penjaga gawang untuk memantapkan lagi pasukan. Siapakah yang akan menyarung Jersi No 1 untuk pasukan.. Kita tunggu dan lihat..
posted by RIZNOAL @ 18:19   0 comments
LOGO Futsal


Ini adalah logo Futsal kami yang telah direka cipta oleh Shah_gb a.k.a . Tahniah.... :D
posted by RIZNOAL @ 18:16   0 comments

Name: RIZNOAL
Home:
About Me:
See my complete profile

BLOGGER

BlogMalaysia.com

© MAFIA Mafia Templates by MafiaDesignz Link www.skpekansatu.blogspot.com